De 4 meest voorkomende vragen bij de aankoop van een nieuwe telefooncentrale:

 

1) Heb ik wel nog een telefooncentrale nodig?

Wie heeft tegenwoordig geen smartphone meer? Onze werkplaats wordt steeds mobieler, is het dan wel nog nodig om een vaste telefooncentrale te hebben? ZEKER WETEN! Onderschat de waarde niet van een lokaal telefoonnummer voor jouw business. Dit straalt stabiliteit uit.

Daarnaast kan je via gewone GSM verbindingen niet doorschakelen naar collega’s of efficiënte callflows opzetten, waardoor de vaste telefonie en bijhorende centrale nog steeds onmisbaar zijn.

 

2) Kies je voor een “On Premise” centrale of voor een “Cloud” oplossing?

KMO’s met minder dan 20 toestellen kiezen meestal voor CLOUD-oplossingen gezien het minder zorgen en kosten met zich mee brengt. De cloud oplossing is ook zeer schaalbaar bij bedrijven die snel groeien en krimpen. De investering is ook een stuk lager naar aankoop toe. KMO’s kiezen soms ook bewust voor een CLOUD oplossing als ze meerdere sites hebben of het voordeel van schaalbaarheid laten primeren.

 

3) Allo-Allo of kiezen voor UC (Unified Communications)?

Voor vele bedrijven is een vaste lijn vaak nog een traditioneel verhaal. Ze worden opgebeld en bellen mensen op. We zien toch meer en meer klanten op zoek zijn naar een efficiënter systeem. Ze willen een koppeling met hun computer, CRM of ERP-software. We helpen hier met het kiezen van het juiste platform om een koppeling te maken met jouw systemen en zorgen zo dat het een betaalbare investering is.

 

4) Bellen met een traditioneel toestel of een softphone?

Onze ervaringen leren dat deze beslissing niet op bedrijfsniveau genomen kan worden. Iedere gebruiker heeft andere andere noden en voorkeuren. Modere telefooncentrales laten elke gebruiker kiezen wat zij het liefst gebruiken. Je kan dus kiezen voor een traditioneel toestel met hoorn en draad of een app op de smartphone of computer. Wil je dat je investering maximaal rendeert? Laat dan elke gebruiker zelf kiezen!

 

Ben jij al overtuigd om te investeren in een moderne centrale? Aarzel dan niet om met één van onze telecommakelaars een afspraak te plannen. Wij zoeken de beste oplossing op maat en budget van jouw bedrijf.