Netwerk mee met ELVENDERTIG!

Ondernemen – dat is slim werken, samenwerken en netwerken! Deze drie vormen van werken bundelen we samen met 8 andere jonge ondernemers op onze groepsstand op Bedrijven Contact Dagen te Kortrijk op 6 en 7 december.

Ervaring leerde ons al dat krachten bundelen heel wat opportuniteiten kan bieden. Zo zijn de gezamenlijke standhouders geen vreemden voor elkaar. 2 jaar geleden stonden we al met enkele van deze bedrijven samen op een gemeenschappelijke stand en deze editie komen daar zelfs nog enkele bedrijven bij.

9 jonge ondernemers uit volledig andere sectoren en achtergronden, maar allen overtuigd dat we elkaars netwerk maximaal moeten inzetten! We kennen elkaar dankzij het PLATO-traject van VOKA. Er groeide een mooie vriendschap tijdens de vele netwerkgelegenheden van VOKA en de bijeenkomsten van PLATO. Enkele vergaderingen en drankjes verder bleken we een uitstekend team te zijn om een indrukwekkende stand neer te zetten.

ELVENDERTIG! Dat moet je onthouden – je kan ons allemaal terugvinden op stand 1130. Geen toegangskaart? Geen probleem, registreer je gratis via deze link.

Ik stel je graag voor aan de bedrijven die allemaal op de stand ELVENDERTIG zullen staan:

Bocadillos is een creatieve foodpartner voor lunches, meetings, recepties, etc. Ze leveren dagelijks een gevarieerd aanbod aan verse broodjes, salades, wraps en zoveel meer!
Gedaan met voor elke cocktail alle ingrediënten te zoeken! Kies uit een gevarieerd smakenpallet van Barbassile je favoriete cocktails. Neem een mooi gla asje, laat er ijs in klinken en open de fles van BarBasille. Je kan jezelf of gasten in een handomdraai bedienen van een perfecte cocktail!

Moonfox is de specialist in opvallende communicatie door kartonnen beursoplossingen en product- en communicatiedisplays.

 Witblad ontwerpt verassing. Een team interieurarchitecten dat buiten de lijntjes kleur starten hun concepten vanuit verschillende disciplines. Ze gaan verder dan gewoon goed en verrassen in interieurs, installaties en internet-projecten.
  Novius is een niche advocatenkantoor voor fiscale en ondernemingsrechtelijke ondersteuning en advies.
 Anno 2018 worden in productiebedrijven nog héél wat repetitieve handelingen manueel uitgevoerd. Alphatech machinebouw brengt hier verandering in met een betaalbare dozenstapelaar. Een palletiser met een evenwichtige combinatie in compactheid, snelheid, payload en stapelbereik.
  Webdoos digitaliseert, integreert en optimaliseert in Vlaamse KMO’s. Met een Webdoos-aanpak draait uw administratie meetbaar efficiënter.
 Bizbike biedt met Bizbike Mobility een totaaloplossing aan voor uw bedrijf. Wij helpen bij het zoeken naar de perfecte oplossing voor uw duurzaam fietsproject. Iedereen kan bij ons terecht en dankzij onze Bizbike service houden we uw fiets op de baan.
  JSM Communications is een onafhankelijke telecommakelaar voor Belgische bedrijven. Als partner van heel wat operatoren zoals Proximus, Telenet, Destiny, Voiceking, Base, etc. garandeert JSM zijn klanten steeds de beste technologie en prijzen voor mobiele telefonie, vaste telefonie en internetverbinding.

Ik kijk er alvast naar uit om jullie te mogen ontvangen op onze stand.