JSM blijft groeien!

Heeft u het al gemerkt dat JSM in een nieuw jasje werd gestoken? In juni verkondigden we met veel trots ons nieuwe commerciële naam ‘Telecom-Makelaars’. Op deze manier konden we ons profileren als onafhankelijk makelaar in de telecomsector. Want een bedrijf zonder internet of telefonie lijkt haast niet meer mogelijk. Zoals u reeds weet, staan onze telecom-makelaars u graag bij om samen op zoek te gaan naar uw ideale telecom-oplossing. 

Maar een bedrijf zonder energie kan toch ook niet meer? Naast ‘Telecom-Makelaars’ is er dan ook vanaf heden sprake van ‘Energie-Makelaars’!
Met Energie-Makelaars focussen we in de eerste plaats op de traditionele vergelijking van verschillende energie-leveranciers. Maar energie is breder dan enkel maar de toelevering van elektriciteit en aardgas in jouw bedrijf. Daarnaast zijn er ook alternatieve energiebronnen, zoals zonnepanelen, die het investeren meer dan waard zijn.
Tot slot willen we naast deze meer traditionele zaken, met Energie-Makelaars ook het verhaal open trekken naar de hybride en vol-elektrische wagenvloot. Ook bij deze investeringen staan wij u graag bij in uw keuze. 

Zowel Telecom-Makelaars als Energie-Makelaars valt dan ook vanaf heden onder onze JSM Holding.
Allemaal dragen ze dezelfde waarden, hetzelfde enthousiasme en klantvriendelijkheid!

Wilt u op de hoogte blijven van ons reilen en zeilen? 
Geef ons dan snel een like op Facebook: Telecom-Makelaars, JSMEnergie-Makelaars en op Instagram: Telecom-Makelaars, JSMEnergie-Makelaars.

 

Wenst u een volledige optimalisatie voor uw bedrijf?