Solden: Tijdelijke promo’s bij Telenet!

Elke maand gaan we bij JSM op zoek naar de beste promoties voor onze klanten. Deze maand focussen we op de tijdelijke promoties die Telenet aanbiedt. Zowel bestaande als nieuwe klanten genieten momenteel van interessante promoties.

Bestaande Telenet klanten:

Het is in onze sector niet altijd gebruikelijk dat bestaande klanten kunnen profiteren van leuke extra’s. Telenet heeft de voorbije maanden zijn netwerk uitgebreid, waardoor momenteel hogere snelheden mogelijk zijn. Bestaande klanten kunnen nu voor een kleine meerprijs hun huidige downloadsnelheid verhogen tot maar liefst 500Mbps.

  • Business Fibernet klanten betalen 15 EUR/maand meer om hun internet up te graden naar 500Mbps.
  • Corporate Fibernet klanten kunnen uiteraard ook hun internet upgraden naar 500Mpbs. De meerprijs per maand is afhankelijk van het huidige profiel. Contacteer ons om exacte kostprijsberekening te krijgen.

Nog geen Telenet klant?

Ervaar de fibersnelheid van het coaxnetwerk! Telenet gaat zonder blozen de concurrentiestrijd aan met glasvezel. Op vandaag biedt Telenet maar liefst snelheden aan tot 500Mbps over het coaxnetwerk!

Heb je nog geen actieve coaxkabel (distributie-/tv-kabel) in jouw woning of bedrijf? Geen probleem! Dankzij JSM kan je momenteel genieten van een volledige gratis aansluiting op het coax-netwerk, indien de coax-aansluiting in jouw straat op minder dan 80 meter ligt van jouw woning of bedrijf. U leest het goed: Telenet trekt kosteloos de coax-kabel van op de straat tot binnen in jouw woning of bedrijf!

Nog altijd niet overtuigd? Dankzij de Buy&Try-promotie van Telenet, krijg je momenteel de kans om het Business Fibernet internet van Telenet 3 maanden gratis en vrijblijvend uit te proberen. Toch niet tevreden? Dan kan je na 3 maanden het contract gewoon kosteloos stopzetten. Zelfs al heeft Telenet de coax-kabel kosteloos in jouw woning of bedrijf binnengetrokken! Vertrouwen hebben in hun product, noemen ze dat! Wij zijn alvast fan!

Contacteer ons

Wil je deze maand nog de stap zetten naar sneller internet van Telenet? Neem dan onmiddellijk contact met één van onze telecom-makelaars! Druk nu op het chat-icoon onderaan links en kom direct in contact met één van onze collega’s. Met heel veel plezier komen we in uw bedrijf langs om te zien welke promotie jou de beste voordelen oplevert!

Wilt u weten wat JSM voor uw bedrijf kan betekenen?