WIFI BUSINESS: EEN KRACHTIGE WIFI TOOL VOOR MEDEWERKERS EN BEZOEKERS

EEN GLOEDNIEUW PRODUCT VOOR ONDERNEMERS: WIFI BUSINESS

Op 19 maart lanceerde Telenet Wifi Business. Met deze professionele wifi-oplossing wil Telenet in elke zaak iedereen veilig en stabiel laten surfen. Het gaat dus om één systeem dat gebruikt wordt door zowel de zaakvoerders, de medewerkers én de bezoekers. En dat aan een voordelig tarief.

EEN TEVREDEN KLANT KOMT ZEKER TERUG

Uit onderzoek blijkt dat maar liefst 70% van de bezoekers een zaak met wifi verkiest. Met Wifi Business speelt Telenet in op deze behoefte van je klanten en bezoekers. Ze kunnen zich makkelijk aanmelden en waarderen de wifi in je zaak als een echte troef. Daarom komen ze met plezier nog eens langs.

VEILIG EN STABIEL WIFI-NETWERK VOOR IEDEREEN

Wifi Business is flexibel, veilig en schaalbaar.

  • flexibel: jij bepaalt wie wat mag doen, want je beheert zelf de verschillende gebruikersprofielen
  • veilig: het dataverkeer van bezoekers loopt volledig gescheiden van het interne netwerk
  • schaalbaar: het wifinetwerk groeit mee met je zaak, zelfs op verschillende locaties

Telenet zorgt ervoor dat alles werkt, maar zelf hou je de touwtjes volledig in handen dankzij het online portaal dat zich eenvoudig laat bedienen.

REKEN OP EXTRA ONLINE PUBLICITEIT

Wifi Business is ook een marketingtool, want bezoekers melden zich aan via je Facebookpagina of je portaalpagina. Op die manier krijg je extra online visibiliteit. Ideaal om een actuele promotie in de kijker te zetten.

GENIET NU VAN EEN GRATIS INSTALLATIE DANKZIJ JSM

Momenteel biedt JSM jou een gratis installatie aan. Je betaalt dus tijdelijk geen installatiekosten als je nu kiest voor Telenet Wifi Business in samenwerking met JSM.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Nood aan een wifi-oplossing voor je zaak om zowel jezelf, als je medewerkers en je klanten en bezoekers te bedienen? Telenet Wifi Business is precies wat je zoekt.