Niet alleen TELECOM, maar ook ENERGIE!

Vanaf vandaag behartigen we niet langer énkel jouw telefonie- en internetfactuur, maar bekijken we ook met plezier al jouw energie-vraagstukken! 

Een bedrijf zonder internet of telefonie lijkt haast niet meer mogelijk. Maar een bedrijf zonder energie ook niet! En dus vonden we het logisch om ons ook op deze markt te focussen. Naast Telecom-Makelaars beschikken we vanaf heden dus ook over een team van experten omtrent ENERGIE.

Met Energie-Makelaars focussen we in de eerste plaats op de traditionele vergelijking van verschillende energie-leveranciers. Gas, elektriciteit, … daltarief, piektarief, nachttarief, … elke leverancier heeft zijn sterke punten en daarbijhorende prijszetting. En het spreekt voor zich dat een gezonde vergelijking al snel een besparing kan opleveren door het kiezen van de juiste formules en leveranciers in functie van de energiebehoeften en -noden van jouw bedrijf.

 

Daarnaast denken we ook verder! Energie is breder dan énkel maar de toelevering van elektriciteit en aardgas in jouw bedrijf. Over één ding kunnen we het alvast eens zijn: komende jaren ziet het er niet naar uit dat de vraag naar energie zal dalen, dus verwachten we ook geen prijsdalingen! Investeren in zonnepanelen of andere alternatieve energiebronnen, vormen de slimme investeringen van de toekomst! En ook daarin helpen we jou vanuit Energie-Makelaars graag in de zoektocht naar de juiste producten en installateurs! 

Finaal willen we met Energie-Makelaars ook het verhaal open trekken naar de hybride en vol-elektrische wagenvloot. We begeleiden onze klanten graag in de keuze naar elektrische laadpalen voor op kantoor, thuis, … slimme laders om als werkgever het elektriciteitsverbruik te compenseren ifv het thuisladen van hybride of elektrische bedrijfswagen. 

Kortom, het loont de moeite om eens met één van onze energie-makelaars een afspraak te maken en jouw specificieke energie-noden in kaart te brengen! 

 

energie-makelaars

Wens je ook dat we de energie-factuur van jouw bedrijf analyseren?

Klantenverhaal: Montre & Laga

Klantenverhaal: Montre & Laga Als onafhankelijke Telecom-Makelaars gaan we binnen ons breed aanbod steeds op zoek naar de best passende oplossing voor onze klanten.  Montre

Lees meer

JSM blijft groeien!

JSM blijft groeien! Heeft u het al gemerkt dat JSM in een nieuw jasje werd gestoken? In juni verkondigden we met veel trots ons nieuwe

Lees meer

Nieuwe wetgeving Groenestroomcertificaten

Nieuwe wetgeving Groenestroomcertificaten Groene energie, alternatieve energie, zonne-energie, windmolens, Co2 -Emissie…. Als we het over het energielandschap in België en Europa hebben dan zijn bovenstaande

Lees meer