Klantenverhaal: Axel Lenaerts Makelaars

Als Telecom-Makelaars gaan we samen met de klant op zoek naar de best passende diensten, onafhankelijk van de operator. Onze klant ‘Axel Lenaerts Makelaars’ is hier het perfecte voorbeeld van. Afhankelijk van hun behoeftes op verschillende sites, zorgden wij voor een oplossing op maat.

Axel Lenaerts Makelaars is een immobiliënkantoor die zich specialiseert in residentieel vastgoed. Samen met hun klanten gaan ze op zoek naar het ideale vastgoed dat bij hen past. Om hier toe te komen, maken ze gebruik van een energie en persoonlijke aanpak! 

 

Mobiele telefonie

Bij een eerste contact in 2019 kwam al snel aan het licht dat hun mobiele dossier verouderd was, waardoor de klant nog steeds te dure tarieven werd aangerekend. Zo werd hun mobiele dossier omgezet van Proximus naar de nieuwste tarieven bij Base. Tot op de dag van vandaag, bespaart de klant nog zo’n 25% op zijn maandelijkse telecomfactuur! 

 

Vaste telefonie

Naast hun mobiele dossier, was ook de telefooncentrale, zowel in Gent als in de Pinte, aan vernieuwing toe. In 2019 werd deze in De Pinte vervangen door een nieuwe cloudcentrale van Hexios. Daarnaast werd ook het koperinternet omgezet naar fibernet bij Telenet. De klant beschikt nu op een meer flexibel systeem én een snellere internetverbinding.

 

Aangezien de telefooncentrale te Gent nog onder contract zat tot oktober 2020, werd er goed contact onderhouden met de klant door hun accountmanager Jonas. Hij nam tijdig contact op met de klant om deze situatie verder onder de loep te nemen. Uiteindelijk werd ook in Gent een cloudcentrale opgeleverd, ditmaal van 3CX.  Bij nazicht merkten we ook op dat er in de buurt glasvezel aanwezig was, maar dat de klant hier nog geen gebruik van maakte. Zo werd de klant ook omgeschakeld naar een glasvezelverbinding van Destiny, met een 4G back-up. Nu beschikt de klant niet enkel over een betere internetverbinding, maar ook over een telefooncentrale met meer mogelijkheden en flexibiliteit voor de werknemers. 

Wenst u ook een proactieve opvolging net zoals Axel Lenaert Makelaars?

Klantenverhaal: Keune Haircosmetics

Klantenverhaal: Keune Haircosmetics Vaak beschikken klanten over verouderde technologie en wordt hun dossier jaren niet meer bekeken. Bij Keune Haircosmetics kwam Telecom-Makelaars to the rescue!

Lees meer

Veranderen van mobiele operator

Veranderen van mobiele operator Het telecomlandschap evolueert constant, net zoals de mobiele tariefplannen van de verschillende operatoren. Misschien zitten jouw mobiele nummers wel beter bij

Lees meer

Dure energie

Dure energieprijzen = tijd om te kopen! In 2018, tijdens de “nucleaire crisis” met politieke debacle of we de kerncentrales tegen 2025 zouden sluiten of

Lees meer