Klantenverhaal: B Minus

Bij een eerste contact met nieuwe klanten, nemen onze Telecom-Makelaars graag alle aspecten van hun telecomdossier onder de loep. Gebaseerd op deze eerste bevindingen, zorgen wij voor een optimalisatie op maat!

B Minus is een pionier in het vervaardigen en plaatsen van plafondhoge deuren. Sinds 2000 staan ze dan ook bekend voor het maken van kwalitatieve deurpanelen die perfect op maat gemaakt zijn. Dit dankzij het zelf opmeten van de deuropening door middel van een digitale scan. Zo wordt niet alleen elke deur precies op maat gemaakt, maar ook een volledige dressingsystemen. Verder ontwerpt B Minus ook hun eigen assortiment van deurgrepen alsook aluminium plinten. Dit totaalconcept biedt een strak interieur aan!

 

Fiber for the win!

Bij het eerste contact gaf de klant aan dat ze te kampen hadden met een trage internetverbinding. Dit verhinderde hun werkproces en moest dus dringend aangepakt worden. Na het meten van de aanwezige koperverbinding, werd al snel duidelijk dat de snelheid een pijnpunt was. Aangezien Destiny de enige operator op de markt is die bundeling van koperparen toepast, kwamen we al snel bij hen uit. Zo kon een verdubbeling van de oorspronkelijke snelheid behaald worden. Helaas bleek dit niet mogelijk te zijn op dat moment. Toen bleek dat er Fiber gelegd werd in de straat, kwamen B Minus en Telecom-Makelaars overeen dat er een omvorming mocht gebeuren van de dubbele koperparen naar de Fiberaansluiting van Destiny. Aangezien Destiny enkel op bedrijven werkt, managen ze dergelijke omschakelingen dan ook heel strak. Ook ons supportteam volgde dit mee op en droeg hun steentje bij waar nodig.  Tot slot werd ook een kosteloze 4G back-up voorzien om internetpannes te omzeilen.

 

 

Blijven opvolgen

De accountmanager keek ook het mobiele dossier van B Minus in, om na te gaan of ook daar mogelijke verbeteringen aan de orde waren. Aangezien hun contract bij Base nog lopende was en de tarieven correct bleken te zijn, werd hier niet meteen actie ondernomen. Het contact met de klant werd wel goed onderhouden en de zaakvoerder kon ook steeds terecht bij Telecom-Makelaars met haar vragen. Ondertussen zorgden we opnieuw voor een verlenging van het contract bij Base, met een optimalisatie van de tarieven en een vernieuwingsbonus.

Naast hun mobiele dossier, was ook de telefooncentrale, zowel in Gent als in de Pinte, aan vernieuwing toe. In 2019 werd deze in De Pinte vervangen door een nieuwe cloudcentrale van Hexios. Daarnaast werd ook het koperinternet omgezet naar fibernet bij Telenet. De klant beschikt nu op een meer flexibel systeem én een snellere internetverbinding.

Wenst u ook een optimalisatie op maat zoals B Minus?