Klantenverhaal: Callant Verzekeringskantoor scoort

Verzekeringskantoor Callant is met zijn vijf vestigingen nagenoeg de grootste verzekeringsmakelaar in België. Onlangs nog haalde de naam Callant het nieuws toen zaakvoerder Peter Callant voorzitter werd van KV Oostende.

Technische expertise rendeert

Om enkele cloud based tools performant te laten draaien was Christophe D’Hoore, IT Manager bij Callant, op zoek naar een specifieke, extra internetverbinding. De voorkeur ging uit naar een snelle en kwalitatieve verbinding van Telenet. Die verbinding vereiste een Telenet coaxkabel, maar die was niet aanwezig in het gebouw. Een dergelijke kabel leggen zou infrastructuurwerken vragen en een lange oplevertermijn tot gevolg hebben.

Onze JSM experten hebben op de site een uitgebreide survey gedaan en ontdekten dat alle noodzakelijke voorzieningen verborgen, doch reeds aanwezig waren. Noch de klant, noch telenet was ervan op de hoogte dat de kabel reeds enkele jaren geleden werd gelegd. Zo zie je maar dat soms de doortastendheid van onze telecommakelaars tot aangename ontdekkingen kan komen!

De basis voor een langdurige samenwerking

Onze expertise heeft Verzekeringskantoor Callant heel wat geld en tijd bespaard, want de verbinding werd zonder extra kosten en op zeer korte termijn opgeleverd. Dit project vormt de ideale basis voor een langdurige samenwerking.

Ben je ook niet zeker welke kabels en technologieën al dan niet aanwezig zijn in jouw bedrijf? Contacteer dan één van onze telecommakelaars voor een bezoekje ter plaatse!

We verzekeren je topservice!