Klantenverhaal: Cool & Energy Consult

JSM zorgt voor optimale telecomsituatie voor verhuis en groei van Cool & Energy Consult

Jurgen Buckinx van Cool & Energy Consult heeft meer dan 25 jaar ervaring in alles wat te maken heeft met koeling. Klanten rekenen op hem voor service, projectmanagement en engineering, maar ook voor opleidingen op maat en onafhankelijk advies.

De groei van het bedrijf leidde tot een verhuis naar een nieuwe locatie in Wevelgem. Meteen de gelegenheid om hun telecomlandschap eens onder de loep te nemen.

Tevreden klanten keren terug… en dat doet deugd

Cool & Energy Consult deed eerder al een beroep op JSM voor  hun cloud-oplossingen. We zijn dan ook blij dat ze voor hun telecomdossier opnieuw bij ons kwamen aankloppen.

Een mix van verschillende leveranciers biedt het beste rendement

JSM maakte een analyse van de behoeften van de klant en werkte een voorstel uit om de beste verbindingen te realiseren aan de meest ideale prijs-kwaliteitsverhouding. Het voorstel werd snel aanvaard en uitgevoerd. Cool & Energy Consult maakt nu gebruik van Orange voor zijn mobiele telefonie, van VoiceKing voor zijn vaste telefonie en van Telenet voor zijn internet.

Leer ons beter kennen!

Waarom kiezen voor Teams?

Waarom kiezen voor Teams? Als bedrijf makkelijk communiceren met jouw Team(s)? De opmars van Microsoft Teams in de professionele bedrijfswereld is niet langer te ontkennen.

Lees meer

Klantenverhaal: Hesa

Klantenverhaal: HESA De markt van mobiele telefonie staat niet stil, daarom is een goede opvolging van groot belang. Een verbetering op vlak van netwerk én

Lees meer

Klantenverhaal: Holvoet

Klantenverhaal: HOLVOET JSM Communications heeft een missie om telecommunicatie bij bedrijven vlotter te laten verlopen. Als we dan een situatie met verouderde en inefficiënte telefooncentrale

Lees meer