Klantenverhaal: Cornille

Op gebied van interieur heeft Cornille gedurende 5 generaties een sterke reputatie opgebouwd. Maar voor het inrichten van hun telefooncentrale maakten ze kennis met de expertise van JSM Communications. Resultaat: een kwalitatief betere telefoonverbinding én goedkopere facturen.

Al sinds 1905 bouwt Cornille aan hun naam en faam binnen de interieurwereld. Met een persoonlijke aanpak, vakkennis en vooruitstrevend professionalisme streven ze naar een vertrouwensband en langdurige relaties met de klanten, voor vandaag en morgen. Een herkenbare filosofie die ons nauw aan het hart ligt.

Uitdaging

De opdracht voor JSM Communications was tegelijk simpel en uitdagend: een kwalitatieve bereikbaarheid tegen een voordelig tarief. De verouderde telefooncentrale met beperkte functionaliteiten en dure telefoonlijnen waren duidelijk aan vervanging toe.

Na een grondige behoefteanalyse vonden we de perfecte oplossing. Gezien de spreiding over twee sites en heel specifiek gebruik, kozen we voor een Voice over IP systeem met professionele Yealink- en SNOM-telefoontoestellen. De huidige telefooncentrale die niet meer ondersteund werd, ruimde plaats voor een online centrale.

Meer voor minder geld

VoiceKing, de dochteronderneming van JSM, zorgde er voor dat de telefooncentrale correct werd ingesteld volgens de wensen van de klant. Door komaf te maken met de huidige ISDN-lijnen werd de tarifering van het belverbruik serieus teruggeschroefd en betaalt de klant nu een pak minder. Een positieve overstap naar moderne VOIP techologie dus!

Wens je net zoals Cornille ook over te stappen naar moderne VOIP techologie?

Klantenverhaal: Ice Mountain

Klantenverhaal: ICE MOUNTAIN Het gros van onze klanten heeft al één of meerdere telecomproducten. Daarom gaat het JSM Communications team graag de uitdaging aan om

Lees meer

Wat is JSM Business Club?

Wat is JSM Business Club? Charlotte en Yochine aan het woord … Benieuwd wat een JSM Business Club specifiek voor jouw bedrijf kan betekenen? Neem

Lees meer

Klantenverhaal: AAVO

Klantenverhaal: Atelier Architecture Van Oost Wat als… uw telefonie niet voldoet aan uw verwachtingen? Heel simpel: doe zoals Atelier Architecture Van Oost beroep op de

Lees meer