Klantenverhaal: De Groote Wegmarkeringen

Dé referentie op gebied van wegmarkeringen, vangrails en het verdelen van Graco markeringsmachines.

Na een periode van expansie en de opstart van de nieuwe uitvalsbasis kiest De Groote Wegmarkering voor een betrouwbare makelaar voor hun energiekost. De oplossing die gekozen werd is er één met 2 facetten. Door de gezonde groei en de strategische overnames van de voorbije jaren is de firma op vandaag in meerdere sites gevestigd. Elke site met een andere energieleverancier, een andere tariefformule en geen centrale accountmanager die opvolging bood.

Hierin creëerden wij van Energie-Makelaars de meerwaarde: één aanspreekpunt en één leverancier voor alle sites. Zo verdwenen alle vaste kosten en is er uniformiteit in de inkomende facturen. Dankzij het bundelen van het volume, konden de tarieven uiteraard ook scherp gesteld worden. 

Dat het aan toekomstvisie bij De Groote Wegmarkeringen niet ontbrak was al duidelijk uit bovenstaand discours. Op heden zijn de fundamenten gelegd voor een volledige nieuwbouw site. Ook hier kreeg Energie-Makelaars het vertrouwen om het energieluik voor zijn rekening te nemen. In een hectische periode en druk van een nieuwbouw project is gemoedsrust dat de energie correct wordt opgevolgd een absolute meerwaarde.

 

 

Kan uw energie-dossier ook een upgrade gebruiken?