Klantenverhaal: HESA

De markt van mobiele telefonie staat niet stil, daarom is een goede opvolging van groot belang. Een verbetering op vlak van netwerk én toch besparen was het resultaat bij Hesa BVBA. Lees hier hoe de Telecom-Makelaars aan een waterdicht dossier timmerde.

Hesa is gespecialiseerd in verwarming, sanitair, ventilatie en alternatieve energie. Dankzij hun eigen onderhoudsdienst en een sterke klantendienst, met ervaren techniekers, zijn ze een garantie op een hoge servicekwaliteit. 

 

Nood aan opvolging

Onze klanten die zelf kwalitatieve support bieden, zijn vragende partij om ook de nodige ondersteuning te krijgen bij hun leveranciers.  Hun mobiele dossier had duidelijk jaren geen opvolging meer gekregen en was toe aan een stevige update. Daarnaast wou de zaakvoerder ook voorkomen dat dit probleem zich in de toekomst nog zou voordoen.

 

40% besparing

Na een grondige analyse van de mobiele telefonie besloot onze Telecom-Makelaar dat dit veel beter kon. Samen met de klant werden de verschillende plus-en minpunten op tafel gelegd, waardoor de keuze viel op Proximus. De bundels werden op maat afgestemd, wat resulteert in een besparing tot 40% op de factuur! Daarnaast genieten ze ook van een kwalitatiever netwerk dan voorheen.

Om te vermijden dat het verleden zich zou herhalen, werd Hesa lid van de Telecom-Makelaars Business Club. Zo worden hun facturen meerdere keren per jaar proactief geanalyseerd door onze eigen support diensten. De klant kan er op rekenen dat wij hem contacteren van zodra er zich een opportuniteit voordoet in zijn dossier. Daarnaast ontvangt hij uitnodigingen voor onze inspiratieontbijten en andere events. 

Wenst u ook een proactieve opvolging net zoals Hesa?