Klantenverhaal: Mobietec

Mobietec is een producent van professionele dakdragers en glasrestelen voor bestelwagens. Ze streven naar innovatie en gebruiken lichte, doch sterke materialen die bijdragen aan een lager brandstofverbruik voor de eindconsument. Ook maatwerk is een van hun troeven en dit zonder lange levertermijnen. Ze steunen op een wereldwijd netwerk van verdelers waarmee ze hoofdzakelijk via e-mail communiceren.

Mobiele telefonie als centraal communicatiemiddel

Even terug nam Mobietec de beslissing om mobiele telefonie centraal te zetten als communicatiemiddel binnen het bedrijf. Vaste telefonie werd afgeschaft. In hun zoektocht naar een partner die de telecommarkt door en door kent, klopten ze aan bij JSM Communications. Wij gingen voor hen op zoek naar een betaalbare en kwalitatieve oplossing voor het hoge interne verbruik.

Een begeleide overstap met aantrekkelijke voordelen

JSM overtuigde Mobietec om over te stappen naar Base op basis van een erg fraaie, eenmalige welkomstbonus van € 1.000 en een zeer mooie besparing van 25%. Toch zijn het niet enkel en alleen deze aantrekkelijke voordelen die Mobietec over de streep trokken. Het waren onze klantenservice en de goede opvolging na het maken van de overstap die de finale doorslag gaven.

Bovendien heeft Mobietec aan JSM een betrouwbare partner op lange termijn. Met de verhuis naar een grotere productieomgeving zullen we opnieuw instaan voor een optimale telecomsituatie. Zo dragen wij ons steentje bij aan de groei van onze klant.

Kunnen we net zoals bij Mobietec ook iets voor jouw bedrijf betekenen?