Als je telefonisch besteld bij R-Dreams, dan doe je dat via een telefooncentrale van JSM

R-Dreams is gespecialiseerd in promotextiel. Ze bedrukken en borduren werk- en bedrijfskledij en werken zowel voor B2B- als B2C-klanten. R-Dreams bevindt zich op twee locaties. Enerzijds is er de productieomgeving en anderszijds is er de toonzaal. Ze klopten aan bij JSM voor een eengemaakt communicatiesysteem dat zowel interne communicatie tussen de beide sites, maar ook externe gesprekken, eenvoudig en kostenefficiënt maakt.

Problemsolving zonder gedoe

Op basis van een grondige analyse van de behoeften van R-Dreams stelde JSM het Hexios-platform voor. Deze VOIP-oplossing biedt voor hen de noodzakelijke flexibiliteit. Bij het overdragen van de telefoonnummers werd het internet afgesloten. Dit hebben we opgevangen door tijdelijk 4G-routers ter beschikking te stellen. Op die manier verzekerden we de continuïteit van de business voor R-Dreams tijdens de transitie naar hun nieuwe set-up. Kort daarna zorgden we ervoor dat Proximus snel de nieuwe internetservice activeerde.

Thinking out-of-the-box

Door een tijdelijke 4G-internetverbinding op te zetten, hebben we de hinder van de overstap naar een nieuw en performanter communicatiesysteem tot een minimum beperkt. Nu het systeem up-and-running is, is R-Dreams erg tevreden. Zo proberen wij voor elke situatie de beste oplossing te bedenken in functie van de klant.

Bestellen jouw klanten ook telefonisch?