Klantenverhaal: Slagerij Blockeel

Onze klanten focussen zich logischerwijs op hun eigen job, waardoor de telecomsituatie soms wat uit het oog verloren wordt. Ook bij onze klant ‘Slagerij Blockeel’ was dit het geval. Maar daar bracht hun Telecom-Makelaar, Brent De Witte, verandering in! 

Slagerij Blockeel is een waar begrip in Oudenaarde en omstreken. Al 3 generaties lang verwerkt dit familiebedrijf vlees van hun eigen veestapel. Op de boerderij worden de runderen gekweekt en gevoederd, maar wordt ook het veevoeder geoogst. Op deze manier spelen ze een grote rol in de kwaliteit en duurzaamheid van hun producten.

Bij nazicht van hun telecomdossier, merkte Brent op dat ze met verouderde pakketten en combinaties zaten. Daarnaast gaven de zaakvoerders, Tom en Nathalie, aan dat er problemen waren met hun mobiele bereik. Deze zat niet goed voor hun werknemers en ook ter plaatse in de stallen waren er problemen. Dit moest dringend aangepakt worden.

Samen met Veerle, de telecomverantwoordelijke, werkte Brent de verschillende opties op de markt uit. Ons grootste voordeel natuurlijk als onafhankelijke Telecom-Makelaar! Het verkrijgen van grote bundels voor een zachte prijs was hier voor onze toepassing. Daarbij kwam Telenet Business Mobile als beste uit de bus. Daarnaast werd ‘Slagerij Blockeel’ ook lid van onze Telecom-Makelaars Business Club. Zo kunnen ze voor al hun vragen, aanpassingen en factuurcontroles steeds bij onze support terecht, slapen ze op beide oren en kunnen ze zich 100% focussen op hun core-business!

Het resultaat? Een optimaal dossier met een perfecte balans tussen prijs en kwaliteit! Nu beschikt elke werknemer over een aangepast pakket, is iedereen goed bereikbaar én is de klant gerust dat hun telecomdossier goed wordt opgevolgd.

Wilt u ook uw telecom-dossier uit handen geven?