Klantenverhaal: Spirits By Design

Spirits by Design is een stokerij die beste wil zijn in (small batch) handgemaakte premium alcoholische dranken, ready-to-drink en frisdranken. Het wordt geleid door sommelier-master distilleur Tim Veys en is opgericht in 2015. Sindsdien is het bedrijf stap voor stap aan het groeien.

logo-spirits-by-design

 

Deze groei resulteerde in 2021 in een verhuis omdat het pand waar ze voorheen zaten te klein was geworden. Hierdoor moest er uitgeweken worden.
De nieuwe site is een uiterst unieke locatie geworden: een oud pomphuis in Avelgem. Hoewel dit een enorm charmante bestemming is, brengt dit praktisch enkele problemen met zich mee: de nieuwste bekabeling ligt niet van aan de straat tot binnen en de muren zijn industrieel, zeer oud en dik. We leven in een draadloze tijd en deze muren houden natuurlijk heel veel signaal tegen.

 

Installatie van A tot Z

Na uitvoerige studie door Telecom-Makelaar Pieter, kwam al snel naar boven dat de enige provider die op dat moment binnenkwam op de nieuwe site Proximus was, maar de snelheid van de verbinding (VDSL) ondermaats was. Hierdoor is er samen met Telenet voor een oplossing gekeken en heeft Telenet zelf, in samenspraak met Telecom-Makelaars, hun kabel van aan de straatkant tot helemaal binnen getrokken zodat deze klant aangesloten kon worden op het Telenet netwerk. Dit werd niet alleen van A tot Z volledig door Telenet uitgevoerd volgens het traject dat de klant wenste, dankzij Telecom-Makelaars werd dit ook nog eens volledig gratis gedaan én was alles binnen enkele weken al geïnstalleerd!

Volledig gedekt

Nu er kwalitatief internet op de zaak aanwezig was, was het voor Telecom-Makelaars een koud kunstje om ervoor te zorgen dat de dekking van alle draadloze signalen ook in orde kwam. 
Hiervoor sprak Pieter VoiceKing aan, het installatie- en zusterbedrijf van Telecom-Makelaars. Er werd gezorgd dat er een technieker ter plaatse werd gestuurd om het volledige pand van een goede en performante Wifi-dekking te voorzien.

Telefonie op maat

Daarnaast had de klant een bestaande telefooncentrale via een andere partij. VoiceKing heeft deze ook mee verhuisd en heeft ook meteen gekeken om samen met de Wifi ook een goede DECT-dekking te voorzien. Dit is het aparte, kwalitatieve signaal voor draagbare telefoons die aangesloten worden op de telefooncentrale. 
Naast de verhuis van deze centrale heeft VoiceKing ook meteen de callflow en instellingen nagezien om alles volledig zoals wens op te zetten. 
Hierdoor heeft de klant 1 aanspreekpunt voor al zijn telecomdiensten en moet hij nooit meer twijfelen waar hij naar moet bellen bij een vraag of probleem: Telecom-Makelaars.

 

Ook interesse om jullie dossier door één van onze experten onder de loep te laten nemen? Contacteer ons!

 

Kan uw telecomdossier ook een upgrade gebruiken?