Klantenverhaal: Vensol

Vensol uit Moeskroen is gespecialiseerd in energiebesparende technieken, hernieuwbare energie en automatisatie. Inge en Thomas van Vensol bezochten de JSM-stand op de Bedrijvencontactdagen. Tijdens ons gesprek lieten ze zich overtuigen om hun telecomdossier onder de loep te nemen. Zelf twijfelden ze of er wel een optimalisatie mogelijk was, want ze dachten dat ze qua prijs en kwaliteit wel goed zaten. Een uitdagende case dus voor het team van JSM.

Goedkoper en beter internet

Een van de drie sites van Vensol gebruikte een verouderde Telenet internetverbinding. JSM stelde een nieuwe Telenet Business-verbinding voor. Die is stukken goedkoper en meer dan tien keer zo snel. Dit leverde meteen een eerste besparing en een kwaliteitsverbetering op.

€ 100 per maand besparen op vaste telefonie

JSM bracht de vaste telefonie onder bij één provider, nl. Telenet. Hun combo-pakket biedt internet en vaste telefonie aan, inclusief een belbundel waarmee Vensol onbeperkt kan bellen naar nationale mobiele en vaste nummers. Dit leverde een besparing op van € 100 per maand zonder in te boeten aan kwaliteit. Bovendien vereenvoudigt de opvolging van de facturen, want die zijn nu elke maand identiek.

€ 450 per maand besparen op mobiele telefonie

Voor mobiele telefonie had Vensol een verouderd tariefplan bij Proximus. Uit een vergelijking door JSM kwam Base naar voren als interessantste keuze voor Vensol. Dit leverde een maandelijkse besparing op van maar liefst € 450. Bovendien is de dekking van het netwerk door Base enorm verbeterd sinds de overname door Telenet. Zo blijft ook de kwaliteit gegarandeerd.

Samenwerking op lange termijn biedt garanties

Om in de toekomst zeker te zijn van de beste oplossingen, tekende Vensol in op de JSM Service. Wij gaan voor hen pro-actief op zoek naar de meest interessante tarieven en staan voor hen klaar als er zich problemen voordoen. Uit deze case blijkt dat er steeds opportuniteiten zijn. Zelfs als je denkt dat je al over goede telecomtarieven beschikt: vergelijken loont.

Bezoek de website van Vensol: http://www.vensol.eu/

Kunnen we net zoals bij Vensol ook iets voor jouw bedrijf betekenen?