Gratis WIFI aanbieden én aan marketing doen! Da’s slim!

Telenet heeft onlangs een nieuw product op de markt gelanceerd. Met WIFI Business kunnen zelfstandigen en bedrijven op een éénvoudige wijze voor hun klanten een professionele en snelle WIFI aanbieden.

De WIFI oplossing wordt volledig door Telenet geïnstalleerd en geconfigureerd. Standaard krijg je zowel een WIFI voor intern gebruik én een WIFI voor gastgebruikers/klanten.

Via het online platform kan je zelf éénvoudig wijzigingen aanbrengen. Wil je meer bandbreedte reserveren voor eigen gebruik, of wens je meer snelheid voor eigen gebruik? Dan kan je dit zelf aanpassen met een simpele klik.

Het leukste aan dit verhaal is de keuze tot loginmethode voor de gastgebruikers/klanten. Je kan er bijvoorbeeld voor kiezen om jouw klanten gratis gebruik te laten maken van de WIFI in ruil voor een like op jouw Facebook pagina! Of je kan er voor kiezen om elke gastgebruiker eerst om te leiden tot een bepaalde pagina van jouw website, waar je een bepaald product of tijdelijke promotie in de kijker zet.

Dat is gratis WIFI aanbieden én tegelijkertijd aan marketing doen! Da’s slim! En voor géén geld. WIFI Business kost 20 EUR/maand voor 1 WIFI-antenne. Een extra antenne kost slechts 15 EUR/maand. Tot en met eind mei 2018 zijn er geen installatiekosten!

meer info: https://press.telenet.be/telenet-lanceert-wifi-business-de-ideale-wifi-oplossing-voor-zaakvoerder-en-zijn-klanten

Wilt u weten wat JSM voor uw bedrijf kan betekenen?