Horeca-zaak dag zonder internet en Bancontact! Help!

Vrijdagochtend 7u00: Onze hofleverancier voor heerlijke vergaderbroodjes, Bocadillos uit Kortrijk, kondigt op Facebook aan dat er komende dagen niet kan betaald worden met Bancontact ten gevolge van werkzaamheden op het Telenet netwerk/internet.

Voor het ene bedrijf vervelend, maar niet onoverkomelijk. Voor een broodjeszaak, een horecazaak, en vele andere bedrijven een kleine catastrofe. Buiten JSM gerekend uiteraard!

Beter voorkomen dan genezen

Meer en meer bedrijven worden zich bewust van de risico’s om alle internetverkeer over 1 operator of 1 technologie te draaien. In meer en meer van de gevallen gaan we dus met onze klanten op zoek naar combinatie-oplossingen. Internet van 2 verschillende internet-leveranciers, of internet via 2 verschillende technologieën (nvdr: koper, coax, glasvezel, 4G, …). Ok, we geven toe: het kost mogelijks enkele tientallen euro’s meer per maand … maar wat is de impact op jouw business wanneer alle collega’s voor 1 of meerdere dagen geen mails, telefoons en applicaties meer kunnen gebruiken?

En als voorkomen niet meer kan?

Dan staan we met JSM uiteraard steeds paraat om een tijdelijke oplossing te voorzien. Bij JSM beschikken we over enkele kant-en-klare 4G-routers die jouw volledige bedrijfsnetwerk voor 1 of meerdere dagen kunnen laten werken via het GSM-netwerk.

En Bocadillos?

Die hebben we gelukkig de dag zelf nog kunnen helpen met een tijdelijke 4G-router. Komende dagen kan je dus zonder zorgen broodjes betalen met Bancontact. Onze excuses aan de mensen die gehoopt hadden dat ze de komende dagen gratis hun broodje zouden meekrijgen. 🙂

Reken op topservice van JSM!

Waarom kiezen voor Teams?

Waarom kiezen voor Teams? Als bedrijf makkelijk communiceren met jouw Team(s)? De opmars van Microsoft Teams in de professionele bedrijfswereld is niet langer te ontkennen.

Lees meer

Klantenverhaal: Hesa

Klantenverhaal: HESA De markt van mobiele telefonie staat niet stil, daarom is een goede opvolging van groot belang. Een verbetering op vlak van netwerk én

Lees meer

Klantenverhaal: Holvoet

Klantenverhaal: HOLVOET JSM Communications heeft een missie om telecommunicatie bij bedrijven vlotter te laten verlopen. Als we dan een situatie met verouderde en inefficiënte telefooncentrale

Lees meer