JSM ontvangt Telenet Partner Award

Enkele weken geleden ontving JSM Communications de award voor 3e beste Business Internet Partner van België in 2017. Een mooie achievement en beloning voor het harde werk van ons team!

En zeker als je rekening houdt dat JSM eigenlijk een onafhankelijk telecommakelaar is dat zowel internet producten aanbiedt van Proximus, Destiny, IPNEXIA, EDPNET, … als van Telenet.

Waarom kregen we dan toch deze award?

Simpel! JSM Communications vergelijkt steeds alle mogelijke oplossingen voor onze klanten. Zo zijn er in België op vandaag 3 mogelijke technologieën om internet via kabel in uw bedrijf binnen te brengen:

  • Koper
  • Coax
  • Glasvezel

Technologisch gezien is koper de traagste internetverbinding en glasvezel de snelste internetverbinding. De coax zit daar tussenin, maar heeft wél nog een bijzonder groot groei-potentieel!

Onze klanten gaan dus meestal op zoek naar het snelste internet. Maar glasvezel is op vandaag helaas nog niet in alle straten en bedrijventerreinen aanwezig. De aanleg van het glasvezel netwerk in België zal nog jaren in beslag nemen. En zelfs al zou er glasvezel in de straat liggen, dan is glasvezel in vele gevallen nog steeds een dure aangelegenheid.

De juiste verhouding tussen snelheid, beschikbaarheid, groeipotentieel en prijs komt dus veelal op coax uit! En tot op heden is Telenet nog steeds de énige operator die professioneel internet aanbiedt over coax in Vlaanderen.

Tjah, dan is het eigenlijk logisch dat we deze mooie prijs in ontvangst mochten nemen bij Telenet, niet?

Lees meer over deze award en de overige bekroonde winnaars via deze link.

Wilt u weten wat JSM voor uw bedrijf kan betekenen?