Let op! Data buiten EU nog steeds héél duur!

Eerder deze week was een interessante discussie op Radio 2 in het programma De Inspecteur omtrent de kostprijs van data op uw GSM buiten Europa!

Presentator Thomas Vanderveken deelde zijn verhaal. Enkele weken geleden ging hij naar New York City. Onmiddellijk na het landen zette hij zijn GSM aan. Nog voor hij de tijd had om zijn mobiele data uit te schakelen, waren er al enkele mailtjes en fotos via Whatsapp binnen gekomen en bleek dat in enkele seconden tijd al voldoende te zijn om 70 EUR dataverbruik aangerekend te krijgen!

Op de website van De Inspecteur van Radio 2 vind je heel wat interessante informatie omtrent dit topic. Een belangrijk element wat echter niet vermeld staat op de website van De Inspecteur is dat wanneer je mobiel dataverbruik geblokkeerd is aan 50 EUR en wanneer je via SMS bevestigd om de blokkering op te heffen, er ook effectief GEEN limiet meer is. Indien je dan bewust of onbewust blijft data verbruiken, kunnen de kosten ongelimiteerd blijven doorlopen. En eveneens niet onbelangrijk, je moet de automatische datablokkering van 50 EUR ook weer manueel laten activeren. Anders kom je mogelijks op een volgende reis voor onaangename verrassingen te staan

Lees het volledige verhaal en bijhorende tips & tricks op: https://radio2.be/de-inspecteur/torenhoge-roamingtarieven-buiten-europa

Vertrek je binnenkort zelf naar het buitenland, en meer bepaald buiten Europa, aarzel dan niet om met ons contact op te nemen om een gepaste databundel te activeren voor jouw bestemming. Voor slechts 20 EUR kan je bijvoorbeeld al mooie databundels krijgen. MAAR zonder voorafbetaalde databundel zou je wel eens van een bijzonder kale reis kunnen terugkomen!

Wil jij weten wat JSM voor uw bedrijf kan betekenen?