Bel ons direct op 0800 61 119.

energie-MAKELAARS

Wat we doen

Maatwerk

Elk voorstel komt pas na een uitgebreide en persoonlijke kennismaking om de noden en wensen van jouw bedrijf te ontdekken.

Onafhankelijk

Wij zijn een onafhankelijk adviesbureau voor energie. Vergelijk ons gerust met een verzekeringsmakelaar, maar die dan op zoek gaat naar de beste prijs en energieproducten voor elke klant.

Klein én groot

De diensten van Energie-Makelaars zijn geliefd bij elk type klant, klein of groot! Ontdek bij onze makelaars wat wij te bieden heeft voor jouw bedrijf!

Service & support

Heb je nog een vraag? Bel, mail of chat met één van onze support medewerkers en ervaar in levende lijve onze Energie-Makelaars Service!

Onze partners

0 %
Gratis analyse
0
Gemiddelde besparing/jaar
0 u
Zonne-energie per jaar
0 %
Elektrische wagens in 2025

VANAF NU ook ENERGIE!

Met Energie-Makelaars focussen we in de eerste plaats op de traditionele vergelijking van verschillende energie-leveranciers. Gas, elektriciteit, … daltarief, piektarief, nachttarief, … elke leverancier heeft zijn sterke punten en daarbijhorende prijszetting. En het spreekt voor zich dat een gezonde vergelijking al snel een besparing kan opleveren door het kiezen van de juiste formules en leveranciers in functie van de energiebehoeften en -noden van jouw bedrijf.

Lees meer …

Blog