Kickoff Ontbijt Event 25 mei 2023

SCHRIJF JOU HIER IN VOOR HET KICKOFF ONTBIJT EVENT​

Vul onderstaand formulier in om jou te registreren voor het Kickoff Ontbijt Event van De Makelaars op donderdag 25 mei 2023 in VR Base Center te Kortrijk.

PLANNING


8u00-8u30 ontvangst en ontbijt
8u30-9u30 lancering platform + sessies:

  • Telecom: 5G wat kan je ermee?
  • Energie: Beter met een slimme meter!
  • Verzekeringen: Help! Een aanrijding!

9u30-10u30 kennismaking VR Games

5G WAT KAN JE ERMEE?


Breakout-sessie door Michael Soetens van Telecom-Makelaars over de nieuwste generatie mobiele netwerken. Met 5G kunnen mobiele apparaten veel sneller data verzenden en ontvangen dan voorheen.

Maar wat kan je er dan concreet mee? Heeft deze technologie effectief wel een meerwaarde voor jou als gewone smartphone-gebruiker? En wat zijn alle verschillende mythes die de ronde doen over die 5G? 

BETER MET EEN SLIMME METER
 

Breakout-sessie door Veerle Coudeville van Energie-Makelaars over de voor- en nadelen van een digitale meter. Een moderne meter registreert jouw energieverbruik nauwkeuriger en communiceert deze informatie per uur met jouw energieleverancier. 

Ontdek hoe je in combinatie met een digitale meter en enkele slimme apparaten of beheersystemen heel veel geld kan besparen. En ontdek in welke gevallen je toch nog beter af bent met een terugdraaiende teller, een maand- of een jaar-meter …
HELP! EEN AANRIJDING!

 
Breakout-sessie door Dimitri Vandenbogaerde van Verzekerings-Makelaars over de do’s en don’ts na een ongeval met jouw (bedrijfs)wagen. Je wenst het niemand toe, maar wat als je toch betrokken raakt in een ongeval. Weet jij dan hoe je het best een aanrijdingsformulier invult? 

Wist je bijvoorbeeld dat het aanrijdingsformulier tegenwoordig véél eenvoudiger en sneller kan ingevuld worden dankzij een app op jouw smartphone? Ontdek het alvast in onze live demo op donderdag 25 mei 2023! 

Dagen
Uren
Minuten
Seconden