Inspiratie-ontbijt 21/02/2019

Donderdagochtend 21 februari 2019 nodigden we opnieuw 20 klanten uit om geïnspireerd te worden op één van onze ontbijtsessies! Het concept is simpel: JSM zorgt voor een lekker ontbijtje, verse koffie en enkele inspirerende sprekers. De positieve feedback van de geïnspireerde deelnemers leert ons dat we dit eigenlijk veel meer zouden moeten doen! Als ondernemer of bedrijfsleider is het namelijk belangrijk om regelmatig geprikkeld en geïnspireerd te worden door anderen … 

De inspirerende sprekers van dienst waren:

War for talent! Als CEO van rekruteringsbedrijf Vind!, kan Nathalie als geen ander vertellen over de toekomstige arbeidsmarkt. En zelf is Vind! een schoolvoorbeeld voor inrichting van hun kantoren in functie van gezonde en tevreden medewerkers.

Personal trainer Justin vertelt jou graag hoe je preventief kan inspelen op onze huidige welvaartsziektes. You can’t ignore it! Fysieke en mentale ondersteuning van jouw medewerkers is van cruciaal belang. Concrete tips tot gezonde(re) en fitte medewerkers!

Dankzij de producten van JSM ben je ‘altijd en overal bereikbaar’. Een zegen of een vloek? Re-Treated specialieert zich in offline time-outs voor professionals. Korneel leert je graag hoe en waarom je ook af en toe moet kiezen om ‘niet bereikbaar’ te zijn.

 

De presentaties en/of beschikbare digitale informatie kan je onderstaand downloaden:

Ons hoef je alvast niet te overtuigen dat een gezonde ondernemer start met een gezond lichaam en een groeiende organisatie start met gelukkige en gezonde medewekers in een prikkelende en stimulerende omgeving!

Ook geïnteresseerd om eens geïnspireerd te worden?