JSM Business Club

Zowel kleine als grote ondernemingen kunnen bij JSM terecht. Hoe gaan we te werk? Wat is onze aanpak?

Elke samenwerking start steeds met een persoonlijke kennismaking waarin de noden en wensen van het bedrijf in kaart worden gebracht.

We focussen ons daarbij steeds op 3 niveaus:
#DurfStilTeStaan
#DurfTeVergelijken
#DurfVooruitTeGaan

Getriggerd over onze aanpak? Lees dan snel verder.

JSM Business Club

Onze JSM Business Club gaat verder dan een snelle verkoop! Onze klanten bejubelen ons net omwille van onze proactieve opvolging en continue optimalisatie.

Telecom is een markt met veel spelers, veel oplossingen, veel prijswijzigingen en evenveel valkuilen. Wij adviseren op maat van de klant!

Om onze klanten het hele jaar door te kunnen supporteren en adviseren bieden we een forfaitaire service overeenkomst aan voor 250€/jaar, voor bedrijven vanaf 50 FTE's komt dit op 500€/jaar.

Proactieve aanpak

Afhankelijk van de grootte van de klant gaan we één of meerdere keren per jaar periodiek de telecomsituatie opnieuw analyseren. Alle producten en facturen worden door onze makelaarsmachine gedraaid en resulteren in een optimale oplossing voor de klant.

Een betere prijs? Een vervallen promotie? Een verkeerd aangerekend product? Wij zorgen ervoor dat uw telecommunicatie altijd van de beste prijzen en oplossingen geniet!

Toch tussentijds een vraag of probleem? JSM is nooit ver weg. Bel ons, mail ons of chat onmiddellijk via onze website met één van onze support medewerkers en ontdek hoe snel we jouw administratieve en/of technische problemen kunnen oplossen.