JSM heeft iets te vieren!

Onze 7e verjaardag. Wat een avontuur tot nu! We nemen je graag even mee door ons avontuur van de laatste jaren.

We herinneren ons nog de beginjaren, waar we exclusief samenwerkten met Mobistar (huidige Orange). Maar de drang groeide om verder te kijken dan die ene oplossing, verder te kijken dan die ene operator. We besloten daarom in 2014 om een onafhankelijke telecom-makelaar te worden.

Onze ambitie was om voor elke klant steeds op zoek te gaan naar de beste operator, de beste technologie en de beste prijs/kwaliteit verhouding voor hun telefonie- en internet-communicatie. Dit concept is dan ook een gigantische game-changer geworden voor JSM. Sindsdien loopt onze organisatie als een trein!

De voorbije 3 jaar hebben we hard gewerkt om onze partners tevreden te houden en hebben we een grote klantenportefeuille opgebouwd. En dankzij onze jarenlange telecomervaring en gedrevenheid, behaalden we inmiddels bij iedere operator de hoogst mogelijke partnerstatus.

We kunnen op vandaag met JSM even goede prijzen en voorwaarden aanbieden zoals een exclusief gebonden partner. Meer nog, soms kunnen we zelfs meer dan de doorsnee partner. Zo is JSM 1 van de 6 partners die in België in samenwerking met Telenet gratis COAX-kabel kan laten binnen trekken in jouw bedrijfsgebouw. JSM zit aan de bron om operatoren met elkaar te vergelijken. Je kan er dus donder op zeggen dat de operatoren steeds de beste voorwaarden via JSM aanbieden, omdat ze weten dat die voorwaarden onmiddellijk zullen getoetst worden aan de concurrentie.

3 jaar onafhankelijkheid! Wat betekent dat concreet? We zijn fier alvast enkele cijfers van de voorbij 3 jaar met jou te delen.

  • De voorbije 3 jaar maakten we exact voor 1864 verschillende bedrijven één of meerdere telecom-analyses.
  • 928 bedrijven daarvan kozen reeds om samen te werken met JSM.
  • Sindsdien zorgen wij ervoor dat hun telecomsituatie ten allen tijde optimaal blijft. Gemiddeld 3,4 keer per jaar worden deze bedrijven pro-actief opgevolgd.

JSM werkt als een pro-actieve partner. Wij beloven niet enkel de beste prijs vandaag, maar ook morgen en alle dagen daarna. Onze klanten opvolgen is en blijft dus onze core-business!

928 bedrijven, daar zijn we nog steeds van onder de indruk. Meer nog, dat wil zeggen dat we binnenkort onze 1000e klant mogen verwelkomen in ons JSM netwerk. En nu hebben we toch wel iets straf in petto voor deze 1000e klant. Benieuwd wat deze verrassing zal zijn? Help ons dan met het vinden van deze 1000e klant. Stuur ons vrijblijvend contactpersonen van vrienden en kennissen door met wie we contact kunnen opnemen om ook eens hun huidige telecomsituatie te analyseren. In ruil bedanken we je graag met een lekker flesje wijn of een lekker doosje pralines.

Bijna 1000 maal dank aan iedereen die JSM het vertrouwen schonk en met ons in zee ging. Zonder jullie bereikten we deze mijlpaal niet!