Klantenverhaal: Delvetere

Als groeiend bedrijf, met daarbij nog een aantal verschuivingen, is de kans groot dat uw lopende telecomcontracten toe zijn aan een grondige analyse. JSM Communications nam het dossier van Chauffage Develtere onder de loep en zorgde voor een waterdichte oplossing.

Chauffage Develtere installeert én implementeert verwarmings-, klimaatbeheersings- en sanitaire systemen. Hoewel de main focus op de B2B markt ligt, kan je hier ook als particuliere klant terecht. Zo bieden ze een totaaloplossing aan voor iedereen.

Opvolging verbruik

Door groei en wijzigingen binnen het bedrijf, was het een uitgelezen kans voor JSM Communications om langs gaan voor een analyse van het mobiele dossier. Hierbij deden zich enkele mooie opportuniteiten voor, waarin zelfs de vaste telefonie kon worden opgenomen. Wegens een aantal interne verschuivingen is de continue opvolging hier een belangrijke factor. Zo monitoren we het verbruiksgedrag van de werknemers en blijft de klant doorheen de contractperiode op de correcte tarieven werken.

Initieel werd een verbrekingsvergoeding aangerekend op het mobiele dossier. Dankzij de deskundige hulp van JSM kon achterhaald worden dat de vorige partner zonder goedkeuring van Develtere de lopende contracten zelf had verlengd. Dit gebeurde niet rechtmatig en zo werd er nul euro verbrekingsvergoeding betaald.

Stabiele telecomfacturen

Onze service liet de klant niet onbetuigd, waardoor hij instapte in de JSM Business Club. Nu is hij verzekerd van proactieve opvolging, meermaals doorheen het jaar. Dan toetsen we het verbruik van de medewerkers af en kunnen we snel ingrijpen waar nodig. Op deze manier blijven grote verrassingen achterwege en houden we de telecomfacturen stabiel.

Tijdens een van deze contacten met de klant, verwoordde deze het volgende compliment: “Wat hebben jullie een prachtige backbone, een wereld van verschil met onze vroegere partner.” Deze feedback bevestigt het vertrouwen in onze aanpak, bedankt!

Kunnen we net zoals bij Delvetere ook iets voor jouw bedrijf betekenen?