ons team

Telecom-Makelaars

JSM Communications - Jean-Marie Soetens

Jean-Marie Soetens

Als pater familias van de Telecom-Makelaars familie ben ik blij mijn méér dan 30 jaar kennis en ervaring in de telecomsector te kunnen doorgeven aan de jonge garde, aan de toekomst van uw telecom!

Benjamin Fossaert

Als succesvolle telecommakelaar geef ik mijn vakkennis en jarenlange ervaring door onder de vorm van coaching. Los van mijn activiteiten als key accountmanager, ondersteun en motiveer ik de medewerkers waar nodig en sta ik in voor de opleiding van starters. Ter ontspanning geniet ik van een frisse pint met de maatjes.

Kimberly L'Oeuille

Als supportmedewerkster hou ik van het dagelijks contact met onze klanten en operatoren. Daarnaast is elk dossier ook anders, wat zorgt voor veel variatie in mijn werk. Dankzij de toffe werksfeer met de collega’s, kom ik elke dag met een big smile naar kantoor!

Pieter Bergez

Het mooie aan de job bij Telecom-Makelaars vind ik dat we in alle verschillende sectoren terecht komen en de mensen ook telkens kunnen helpen. Iedereen heeft namelijk nood aan telecom en het is leuk om de mensen te helpen om door de bomen het bos opnieuw te zien. Als ontspanning hou ik van sporten, voornamelijk van volleybal en lopen.

Mike De Coker

Als Telecom-Makelaar krijg ik de kans om bij verschillende soorten klanten een telecomoplossing te vinden. Elk bedrijf heeft nood aan iets anders in het ruime aanbod binnen de telecomsector. Samen met de klant dé oplossing vinden, geeft mij enorm veel voldoening! Mijn vrije tijd spendeer ik aan basketbal en iets drinken met vrienden.

Victor Bacelle

Als Telecom-Makelaar ga ik voor elk bedrijf op zoek naar de meest optimale oplossing. Dit met inachtneming van de noden en vragen van de klant. Loyaliteit en eerlijkheid draag ik hoog in het vaandel en weerspiegel ik ook in mijn werk. Tegen een goed glas wijn, of eens goed uit eten gaan zeg ik geen neen!

Michael Soetens

Elke dag zet ik mij 100% in om onze medewerkers en productportfolio up to date te houden van de nieuwste trends en wijzigingen in telecomlandschap. En als het even kan, voor mij graag een pintje of een paar balletjes slaan op de golf!

Veerle Coudeville

Als business developer binnen Telecom-Makelaars ben ik verantwoordelijk voor de communicatie tussen onze sales en onze telecompartners. Daarnaast help ik mee bouwen aan de lange termijn groei van het bedrijf en vind ik het geweldig om collega’s te zien groeien en bloeien binnen het bedrijf.

Charlotte Soetens

Charlotte Soetens

Als verantwoordelijke voor de support afdeling haal ik mijn voldoening uit de tevredenheid van onze klanten! Elke dag onze customer experience verbeteren! En dat combineer ik dan weer graag met bezoekjes aan onze leukste bestaande klanten om hun telecom verder te optimaliseren.

JSM Communications - Brenda Haemers

Brenda Haemers

Als medewerker van de Telecom-Makelaars support afdeling haal ik mijn voldoening uit het oplossen van problemen en het persoonlijk contact met de verschillende ondernemingen. Geen dag is dezelfde en dat zorgt ervoor dat elke dag een uitdaging is! Als ontspanning geniet ik er van om mijn 2 dochters te zien lachen en uitstapjes te maken.

Yochine Candry

Als lid van de support is de dag voor mij geslaagd als ik de klanten heb kunnen helpen met problemen en of vragen. - The only way to do great work, is to love what you do -. Als ontspanning geniet ik er van om eens naar een concert en of festival te gaan.

Stijn Dewit

Als Telecom-Makelaar streef ik ernaar de telecomoplossing op maat van de klant te vinden. Met het ganse team komen we altijd tot een oplossing die de klant verder helpt. Naast het werk kan je mij altijd vinden om een pintje te drinken, of een voetbalmatch te kijken!

JSM Communications - Ingrid Braekevelt

Ingrid Braekevelt

De helpende hand achter de schermen! Altijd met een glimlach ...

JSM Communications - Brent De Witte

Brent De Witte

Voor mij zijn open en eerlijke communicatie, teamwork en professionaliteit belangrijk. Net deze waarden vond ik bij Telecom-Makelaars terug. Ik draag ze dan ook graag verder uit in het adviseren van onze klanten ivm hun telecommunicatie!

Sarah Vanmechelen

Als lid van het support team, is elke dag een nieuwe uitdaging om de mensen te helpen. Mijn energie haal ik uit ons team en de variatie binnen ons werk. In mijn vrije tijd ben ik altijd te vinden voor wat sport, met achteraf een frisse cocktail met de vriendinnen!

Bryan Decottignies

Als makelaar zet ik mij iedere dag 200% in om samen met de klant een oplossing op maat van hun bedrijf te vinden. Dit niet enkel met, maar ook ondersteund door ons elite team!

Nick Dujardin

Als persoon en Telecom-makelaar leef ik voor open en eerlijke communicatie. Je kan dus steeds op mij rekenen voor een correcte en eerlijke aanpak, met de nodige kennis en ervaring binnen het vak. Ik ben dus een echte verschilmaker binnen de telecom-wereld. Daarnaast ben ik erg sportief en avontuurlijk aangelegd, met een drang voor adrenaline en uitdagingen.

Maarten Vandael

Helpen en ondersteunen van mijn klanten in hun telecomsituatie, is dé kern van mijn job als Telecom-Makelaar. De klant ontzorgen is mijn grootste prioriteit. In mijn vrije tijd zet ik graag een stapje en sta ik er altijd voor open om nieuwe mensen te leren kennen.

VoiceKing team

Nathan Kestier

De best mogelijke oplossing voor elke klant is wat ik iedere dag naar streef. Wij zijn de vertalers tussen IT gibberish en de gewone werkmens. Duidelijke communicatie en snelle support mag je van VoiceKing verwachten.

Dieter Verkest

Waar ik vroeger door weer en wind in de bouw werkte, trotseer ik op vandaag troubleshooting in netwerken en klim ik over bureau’s om de telefonie naar de klant zijn wens te installeren. Alsof dit nog niet voldoende was, geef ik ook support aan al onze bestaande klanten voor problemen of aanpassingen.

Branco Beauprez

Met een glimlach en vriendelijk woord sta ik altijd klaar om te helpen waar nodig. Elke dag is een nieuwe uitdaging bij Voiceking, en ik zou het niet anders willen! Zowel bij de voorbereiding, oplevering als nazorg zorg ik dat alles zo vlekkeloos mogelijk verloopt.

ENERGIE-Makelaars

Bjorn Barbe

Als accountmanager Energie help ik graag de mensen een juiste keuze te maken bij het kiezen van een leverancier. Als ze mij nadien aanspreken krijg ik daar voldoening van en motivatie. In mijn vrije tijd ben ik coach van een U10 ploeg, waar ik dan weer mijn ENERGIE kwijt raak. Het is zalig en zeer leuk de jonge snotters wat bij te leren.

Michael Soetens

Elke dag zet ik mij 100% in om onze medewerkers en productportfolio up to date te houden van de nieuwste trends en wijzigingen uit de sector. En als het even kan, voor mij graag een pintje of een paar balletjes slaan op de golf!

Mikael Waroquier

Als Energie-Makelaar maak ik de klanten wegwijs in de wondere wereld van energie. De energiemarkt is constant in verandering, waardoor ik steeds kan bijleren en onze klanten nog beter kan helpen. Met het ganse team streven we naar progressie van het bedrijf, wat het groepsgevoel alleen maar versterkt. Buiten het werk zoek ik het plezier op langs de zijlijn op het basketbalveld, waar ik coach ben van 2 ploegen.

Charlotte Soetens

Charlotte Soetens

Als lid van het team ontferm ik me graag over de cijfers. Ik zorg ervoor dat de facturen correct opgemaakt worden en zorg bij een dubbele betaling voor een snelle terugbetaling! Ik hou van sporten, een boek lezen en genieten van tijd met mijn gezin!

Piet Nachtergaele

Klanten wegwijs maken in de wereld van hernieuwbare energie en hen zo helpen aan een betere energieoplossing, geeft mij enorm veel voldoening. Als Energie-Makelaar zorg ik er voor dat de klant ook begrijpt waarvoor ze een contract tekenen. Is de klant op het einde van de rit gelukkig? Dan ben ik dat ook!

Veerle Coudeville

Als mede-zaakvoerder binnen Energie-Makelaars ben ik verantwoordelijk voor de communicatie tussen onze sales en onze energiepartners. Daarnaast help ik mee bouwen aan de lange termijn groei van het bedrijf en vind ik het geweldig om collega’s te zien groeien en bloeien binnen het bedrijf.