ons team

Telecom-Makelaars

JSM Communications - Jean-Marie Soetens

Jean-Marie Soetens

Als pater familias van de Telecom-Makelaars familie ben ik blij mijn méér dan 30 jaar kennis en ervaring in de telecomsector te kunnen doorgeven aan de jonge garde, aan de toekomst van uw telecom!

Benjamin Fossaert

Als succesvolle telecommakelaar geef ik mijn vakkennis en jarenlange ervaring door onder de vorm van coaching. Los van mijn activiteiten als key accountmanager, ondersteun en motiveer ik de medewerkers waar nodig en sta ik in voor de opleiding van starters. Ter ontspanning geniet ik van een frisse pint met de maatjes.

Pieter Bergez

Het mooie aan de job bij JSM vind ik dat we in alle verschillende sectoren terecht komen en de mensen ook telkens kunnen helpen. Iedereen heeft namelijk nood aan telecom en het is leuk om de mensen te helpen om door de bomen het bos opnieuw te zien. Als ontspanning hou ik van sporten, voornamelijk van volleybal en lopen.

Jonas Andries

Voor mijn klanten streef ik altijd naar maximale tevredenheid om zo een langdurige relatie op te bouwen. Het is voor mij ook belangrijk dat ze de meerwaarde van JSM inzien! In mijn vrije tijd hou ik mij bezig met basketbal, fitness en gezellige avonden met de vrienden.

Stijn Clarisse

Als telecom-makelaar doet het mij altijd enorm veel plezier om samen met onze klanten de juiste oplossingen te vinden. De waarden van JSM zijn er die ik persoonlijk ook hoog in het vaandel houd. In mijn vrije tijd ga ik graag op stap met vrienden.

Veerle Coudeville

Team Manager

Michael Soetens

Elke dag zet ik mij 100% in om onze medewerkers en productportfolio up to date te houden van de nieuwste trends en wijzigingen in telecomlandschap. En als het even kan, voor mij graag een pintje of een paar balletjes slaan op de golf!

JSM Communications - Charlotte Soetens

Charlotte Soetens

Als verantwoordelijke voor de support afdeling haal ik mijn voldoening uit de tevredenheid van onze klanten! Elke dag onze customer experience verbeteren! En dat combineer ik dan weer graag met bezoekjes aan onze leukste bestaande klanten om hun telecom verder te optimaliseren.

JSM Communications - Brenda Haemers

Brenda Haemers

Als medewerker van de JSM support afdeling haal ik mijn voldoening uit het oplossen van problemen en het persoonlijk contact met de verschillende ondernemingen. Geen dag is dezelfde en dat zorgt ervoor dat elke dag een uitdaging is! Als ontspanning geniet ik er van om mijn 2 dochters te zien lachen en uitstapjes te maken.

Yochine Candry

Als lid van de support is de dag voor mij geslaagd als ik de klanten heb kunnen helpen met problemen en of vragen. - The only way to do great work, is to love what you do -. Als ontspanning geniet ik er van om eens naar een concert en of festival te gaan.

Sarah Vanmechelen

Als lid van het support team, is elke dag een nieuwe uitdaging om de mensen te helpen. Mijn energie haal ik uit ons team en de variatie binnen ons werk. In mijn vrije tijd ben ik altijd te vinden voor wat sport, met achteraf een frisse cocktail met de vriendinnen!

Eline Bossuyt

Als lid van de support afdeling hou ik ervan dat alle dagen verschillend zijn en haal ik veel voldoening uit de klant zijn probleem oplossen. Als ontspanning ga ik graag gaan sporten, in het weekend geniet ik dan van een glaasje samen met de vrienden.

Yentl Maes

JSM Communications - Ingrid Braekevelt

Ingrid Braekevelt

De helpende hand achter de schermen! Altijd met een glimlach ...

JSM Communications - Brent De Witte

Brent De Witte

Voor mij zijn open en eerlijke communicatie, teamwork en professionaliteit belangrijk. Net deze waarden vond ik bij JSM terug. Ik draag ze dan ook graag verder uit in het adviseren van onze klanten ivm hun telecommunicatie!

Ward De Vlaminck

Niet enkel als telecom makelaar maar ook als mens zorg ik ervoor dat elke klant tevreden is en blijft met onze telecom oplossingen op maat. En dit in samenwerking met een topteam!

Bryan Decottignies

Als makelaar zet ik mij iedere dag 200% in om samen met de klant een oplossing op maat van hun bedrijf te vinden. Dit niet enkel met, maar ook ondersteund door ons elite team!

Kenny Noel

Als Telecom-makelaar ga ik steeds weer op zoek naar de beste oplossing voor de klant. Het uiteindelijke doel is om lange termijn relaties op te bouwen met de klanten alsook steeds te streven naar een hoge tevredenheidsfactor. In mijn vrije tijd voetbal ik graag en kijk ik uit naar die bekende 3de helft.

Maaike Van Quathem

VoiceKing team

Dieter Verkest

Waar ik vroeger door weer en wind in de bouw werkte, trotseer ik op vandaag troubleshooting in netwerken en klim ik over bureau’s om de telefonie naar de klant zijn wens te installeren. Alsof dit nog niet voldoende was, geef ik ook support aan al onze bestaande klanten voor problemen of aanpassingen.

Nathan Kestier

De best mogelijke oplossing voor elke klant is wat ik iedere dag naar streef. Wij zijn de vertalers tussen IT gibberish en de gewone werkmens. Duidelijke communicatie en snelle support mag je van VoiceKing verwachten.

Percy Van Hoorebeke

Als Antwerpse inwijkeling werk ik graag hands-on en werp ik de handdoek niet in de ring alvorens de juiste oplossing te vinden. Onder het motto “Heer in het verkeer en gas geven op de werkvloer” ben ik een trotse stem voor Voiceking.

Arne Claerhout

Ik zet mij iedere dag 100% in om een op maat geschikte oplossing te bekomen. Wij zorgen niet alleen voor de installatie, maar zorgen ook dat u moderne oplossing in handen hebt die voldoet aan uw verwachtingen. Waarbij een goede service en support zeker niet aan ontbreekt.