Welk mobiel netwerk is best voor jou?

JSM Communications is een onafhankelijk telecommakelaar voor mobiele telefonie. Dat wil zeggen dat we voor onze klanten steeds alle verschillende mobiele operatoren met elkaar vergelijken mbt kostprijs, tariefplannen, inbegrepen minuten om te bellen, inbegrepen GB’s om te surfen, enz.

Dankzij de interactieve kaart van Test Aankoop (BeCover+) kan je nu echter ook zelf onderzoeken welke mobiele operator het beste bereik en de snelste data-verbinding biedt in jouw regio. Onderzoek het zelf via onderstaande kaart.

 

Je kan de kaart ook bekijken via de app BeCover+. Via deze app kan je ook zelf verder bijdragen tot het onderzoek. Hoe meer mensen bijdragen, hoe accurater de resultaten worden voor iedereen! Download de app hier:

   

Ben je toch nog niet helemaal overtuigd of een andere operator een betere kwaliteit zou leveren, aarzel dan niet om ons te contacteren. In samenwerking met onze verschillende partner-operatoren kunnen we enkele test-kaarten voorzien. Bel, sms en surf een weekje met de test-kaarten van jouw gewenste operator en ervaar zelf in levende lijve de kwaliteit! Een overstap naar een andere operator hoeft absoluut geen stap in het duister te zijn. Laat je daarom begeleiden door één van onze telecommakelaars!

(Bron: Test Aankoop)